ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2014"    Το διάστημα 27 Ιουνίου έως 05 Ιουλίου 2014, διοργανώθηκε στον Δημοτικό κήπο Ρεθύμνου η Γιορτή Κρητικής Διατροφής ? Έκθεση Τοπικών προϊόντων και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων. Διοργανωτές της έκθεσης ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, ο Δήμος Ρεθύμνης - ΚΕ.ΔΗ.Ρ και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης. Στην έκθεση έλαβε μέρος η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Ρεθεμνιώτικη Συνέργεια» εκπροσωπούμενη από τον εταίρο «Σύμπραξη Φορέων Ρεθύμνου για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση», ο οποίος είναι υπεύθυνος της δράσης δικτύωσης με τοπικούς συντελεστές. 
       Συγκεκριμένα, η συμμετοχή της «Σύμπραξης Φορέων Ρεθύμνου για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης 2 της πράξης «Συνεργασία και Τόλμη για την Απασχόληση» που αφορά στη Δικτύωση της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με τοπικούς ? κοινωνικούς και οικονομικούς Συντελεστές (συλλογικοί φορείς, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, εθελοντικές κινήσεις, άτυπες ομάδες, επιχειρήσεις, θεσμικοί φορείς και υπηρεσίες). 
       Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου, όπως και πολλών εκπροσώπων τοπικών φορέων, συλλόγων, επιχειρηματιών και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στόχος της συμμετοχής της Αναπτυξιακής Σύμπραξης στην έκθεση, ο οποίος πραγματοποιήθηκε και πέραν των ορίων του έργου, ήταν η ουσιαστική προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση των εργοδοτών και των τοπικών φορέων στα θέματα της ανεργίας και τους τρόπους που αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί σε τοπικό επίπεδο.


« επιστροφή
English Ελληνικά