" /> 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤO ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΥΛΩΝ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤO ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΥΛΩΝ

Η Εταιρεία Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου CREATIVEMED του προγράμματος MED, προκειμένου να προμηθευτεί συνεδριακό υλικό και γραφικές ύλες, για το forum DIHK/CEFTA-CREATIVEMED που διοργανώνεται στις 7 Νοεμβρίου, καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να καταθέσουν τις προσφορές τους :

 

 1.- ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ:

1) Παραγωγή 100 folders διαστάσεων 46εκ. x 32εκ. με κάθετη δίπλωση και αυτάκι 32εκ. x 9εκ. εσωτερικά, στο κάτω δεξιό μέρος (η μακέτα θα δοθεί από την εταιρεία σε ηλεκτρονική μορφή).

2) Παραγωγή 100 σημειωματάριων των 20 φύλλων διαστάσεων A4 (η μακέτα θα δοθεί από την εταιρεία σε ηλεκτρονική μορφή).

3) Προμήθεια 100 στυλό διαρκείας, με κλιπ και τα λογότυπα του προγράμματος σε μεταξοτυπία (τα λογότυπα θα δοθούν από την εταιρεία σε ηλεκτρονική μορφή).

4) Προμήθεια 50 usb sticks χωρητικότητας 16GΒ με τα λογότυπα του προγράμματος σε μεταξοτυπία (τα λογότυπα θα δοθούν από την εταιρεία σε ηλεκτρονική μορφή).

5) Κατασκευή δύο (2) roll-up banner, έγχρωμη ψηφιακή εκτύπωση μουσαμά διαστάσεων 2,00 Χ 0,80 εκ. (ο σχεδιασμός του banner θα δοθεί από την εταιρεία σε ηλεκτρονική μορφή).

2.- ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ: Η χαμηλότερη τιμή.

3.- ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: Οι προσφορές κατατίθενται στα γραφεία της εταιρείας (Εμμ. Πορτάλιου 23, δεύτερος όροφος) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ..


4.- ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ: τριάντα ημέρες από την προμήθεια των ειδών, την έκδοση του σχετικού τιμολογίου και προσκόμιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας εφόσον είναι απαραίτητες.

5.- ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Στην καθαρή αξία του τιμολογίου κατά την εξόφληση θα διενεργηθεί κράτηση προκαταβολής φόρου εισοδήματος εφόσον είναι απαραίτητο.

                                                                                      Ο Διευθυντής

                                                                                 Ιωάννης Καλαϊτζάκης      

                                                                                                                                                                           


« επιστροφή
English Ελληνικά